Leven in het nu

Soms lijkt alles zwaar en maak je je zorgen over de toekomst. Dan weet je gewoon niet meer hoe het verder moet. Een combinatie van factoren kan hier de oorzaak van zijn. Soms is de aanleiding heel duidelijk, soms niet. Toch gaat het altijd over de meest wezenlijke dingen in je leven; je relatie met je partner, je kinderen, de verwachtingen die jij hebt van de toekomst.

Dat je het even niet meer weet heeft invloed op alles wat je doet en kan verwarring en een grote vermoeidheid veroorzaken.

 

We herkennen deze momenten als een soort overgangsfase; de overgang naar een volgende levensfase. Tijd om de balans op te maken en te besluiten hoe je verder gaat. Wat neem je mee en wat laat je achter?

Hoe je in het leven staat wordt bepaald door je ervaringen en je opvoeding. Hiernaast neem je genetisch dingen mee van je ouders en voorouders. Je bent je hier niet altijd van bewust en waarschijnlijk denk je dat het altijd zo geweest is.

 

Tijdens een sessie met Motyf ga je op zoek naar datgene wat voor jou belangrijk is zodat je bewust keuzes kunt maken voor de toekomst. Door je bewust te worden van je oude patronen en gewoonten en van stagnerende emoties, neem je het heft weer in handen. Je ontdekt wat jouw waarden zijn en waar je blij van wordt.

Je voelt een verandering in jezelf waardoor je jouw kwaliteiten, je eigen kracht en je zelfvertrouwen meer gaat ervaren. Jij bepaalt zelf weer waar je in het leven naar toe gaat.

Motyf Schependomlaan 17e Nijmegen
E: info@motyf.nl
T: 06 48 85 37 33
aangesloten bij: Ergotherapie Nederland