Revalidatie of operatie

Tijdens de revalidatie van een ziekte of een ongeval wordt er van alle kanten hulp geboden en is er veel professionele begeleiding. Veel wordt je uit handen genomen en je kunt voornamelijk bezig zijn met je eigen herstel. 

Na de revalidatie ga je naar huis en dan begint een nieuw leven. Dat leven is niet meer hetzelfde als daarvoor. Jij bent veranderd en je lichaam is veranderd. De dagelijkse dingen kun je niet meer op dezelfde manier doen als vroeger.

Hier word je, in bepaalde mate, op voorbereid tijdens de revalidatie. Er wordt gekeken welke aanpassingen of hulpmiddelen nodig zijn en deze krijg je, samen met allerlei adviezen, mee naar huis. En daar moet je het dan zelf gaan doen.

 

Motyf helpt je om je leven weer echt op de rit te krijgen. Met nazorg die gericht is op de praktische en mentale zorg die nodig is voor herstel. Het hebben van de juiste aanpassingen en hulpmiddelen kan het verschil maken om een nieuw leven te gaan leiden. Een leven waarin ook de emoties een plek hebben gekregen.

Ook worden er praktische adviezen gegeven waar nodig en kan de revalidatie zoals handtraining en praktische training, thuis worden voortgezet.

 

Motyf   Schependomlaan 17e   Nijmegen   E:  info@motyf.nl   T: 06 48 85 37 33 aangesloten bij: Ergotherapie Nederland