Meer over Motyf

Yvon Holdrinet werkt sinds 1998 als Ergotherapeut, waarvan acht jaar voor de St. Maartenskliniek (Neurologie en Dwarslaesie). Hiervoor heeft ze in verpleeghuizen in Leiden en Eindhoven gewerkt en als Ergotherapeut in de thuissituatie.

Door deze ruime ervaring kan zij uw persoonlijke situatie snel inschatten en samen behandeldoelen vaststellen. In Nijmegen en omgeving heeft zij een groot netwerk van hulpverleners en leveranciers en is aangesloten bij het MS netwerk Nijmegen en werkt onder andere samen met de Wijkteams Oud-West, Nieuw-West en Midden Nijmegen.

 

De afgelopen jaren heeft zij zich verdiept in verschillende behandelmethoden zoasl NLP en familie opstellingen en heeft de opleiding gevolgd tot re-integratiecoach.

Hierdoor is het mogelijk om de praktische kijk als Ergotherapeut te combineren met verschillende coachingstechnieken zowel thuis als op het werk. Een unieke combinatie die de cliënt zo veel meer kan opleveren.

 

Yvon Holdrinet:

”Ik ben altijd gefascineerd door de manier waarop mensen omgaan met ingrijpende gebeurtenissen in hun leven. Niet alleen de praktische zaken moet je aanpassen, maar ook de manier waarop je in het leven staat verandert.

Bij het krijgen van een ziekte of handicap staat je leven op zijn kop en is het belangrijk om verschillende zaken onder de loep te nemen.

Als Ergotherapeut help ik graag om de praktische zaken te regelen, maar ook om samen te bekijken waar je nu staat in het leven. Wat is jouw motivatie om dingen te doen, welke vorm/motief wil je geven aan je bestaan?"

 

 

 

Motyf   Schependomlaan 17e   Nijmegen   E:  info@motyf.nl   T: 06 48 85 37 33 aangesloten bij: Ergotherapie Nederland