Meer over Motyf

Yvon Laauwen werkt sinds 1998 als Ergotherapeut, waarvan acht jaar voor de St. Maartenskliniek (Neurologie en Dwarslaesie). Hiervoor heeft ze in verpleeghuizen in Leiden en Eindhoven gewerkt.

Door deze ruime ervaring kan zij uw persoonlijke situatie snel inschatten en samen behandeldoelen vaststellen. In Nijmegen en omgeving heeft zij een groot netwerk van hulpverleners en leveranciers en werkt onder andere samen met de verschillende Wijkteams. Ze is aangesloten bij de Ergotherapie beroepsvereniging, het MS netwerk Nijmegen en Vrijgevestigde Ergotherapeuten Gelderland.

 

Door jarenlange ervaring en verdieping heeft zij veel kennis van verschillende spierziekten, NAH, dwarslaesie, whiplash en contusio.

De afgelopen jaren heeft zij verschillende aanvullende opleidingen gedaan, zoals NLP Practitioner en Master, Ergotherapeutische reïntegratiecoach en familieopstellingen.

Hierdoor is het mogelijk om de praktische kijk als Ergotherapeut te combineren met verschillende coaching technieken zowel thuis als op het werk.

 

 

Yvon Laauwen:

”Ik ben altijd gefascineerd door de manier waarop mensen omgaan met ingrijpende gebeurtenissen in hun leven. Niet alleen de praktische zaken moet je aanpassen, maar ook de manier waarop je in het leven staat verandert.

Bij het krijgen van een ziekte of handicap staat je leven op zijn kop en is het belangrijk om verschillende zaken onder de loep te nemen.

Als Ergotherapeut help ik graag om de praktische zaken te regelen, maar ook om samen te bekijken waar je nu staat in het leven. Wat is jouw motivatie om dingen te doen, welke vorm/motief wil je geven aan je bestaan?"

Motyf   Schependomlaan 17e   Nijmegen   E:  info@motyf.nl   T: 06 48 85 37 33 aangesloten bij: Ergotherapie Nederland